Tematska origami radionica – Star Wars

Tematska origami radionica – Star Wars

Tematska origami radionica – Star Wars

Nema komentara na Tematska origami radionica – Star Wars

 

cover

Makoto društvo u suradnji s udrugom ljubitelja Zvjezdanih ratova “Mos Croatia Spaceport” organizira u utorak, 31. siječnja, tematsku origami radionicu izrade Star Wars motiva.

Postoji neka tajna veza između japanske kulture i Star Warsa.Japanske kultura bila je djelomično i inspiracija za filmove. Stoga, s kim bolje organizirati tematsku Star Wars radionicu nego s udrugom ljubitelja serijala i kad bolje organizirati nego netom nakon prikazivanja novog filma. Naučite izraditi jednostavne oblike od X-Winga do kompliciranog Darth Vadera koji će vam krasiti sobu.

Prva je to kolaboracija s udrugom ljubitelja Zvjezdanih ratova postoji od 2002. a trenutno broji oko 150 aktivnih članova. Proizašla je iz neformalnih sastanaka obožavatelja koji su se upoznali na internetu, a potom svoje druženje prenijeli i na stvarnost. Glasilo udruge je portal Moscroatia koji se sadržajno bavi temama vezanim uz filmove, udrugu i cijelu SW franšizu. Atraktivan je i Facebook fan page udruge Star Wars Hrvatska koji okuplja veliki broj ljubitelja ove popularne sage.

 

Tematska origami radionica – Star Wars
Datum: 31.01.2017. (utorak)
Mjesto: “Pogon”, Mislavova 11, 10000 Zagreb (1. kat)
Vrijeme: 18-21h

Link za facebook event gdje se i prijavljuje: Star Wars origami radionica

 

Vidimo se u utorak.

Komentari

comments

Kontakt

Makoto hrvatsko japansko društvo
Kauzlarićev prilaz 15
10 010 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR 1425000091101408424
OIB: 08124537608

info@makoto.hr

Back to Top