Suradnja Makota s projektom MemAzija

Suradnja Makota s projektom MemAzija

Nema komentara na Suradnja Makota s projektom MemAzija

suradnja_makoto_memazija

Čast nam je predstaviti novu suradnju koje je Makoto ostvario s projektom MemAzija. Posebice nam je drago jer se radio o projektu koji će u budućnosti koristiti svima koji uče ili žele naučiti japanski jezik.

Algoritmi pamćenja i njihova primjena u učenju azijskih jezika (Memazija) je istraživanje koje se provodi 15 mjeseci na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a u sklopu kojega će se ispitati kako studenti i učenici azijskih jezika, osobito japanskog i korejskog, uče i pamte čitati, pisati, govoriti i komunicirati na dalekoistočnim jezicima.

Važnost projekta prepoznali su Europski strukturni i investicijski fondovi te će tako, zahvaljujući njima, učenici i studenti pojedinih azijskih jezika dobiti vrijedne online nastavne materijale koji će se moći koristiti posve besplatno kao nadopuna klasične nastave stranoga jezika na satu ili za ponavljanje i usvajanje određenih nastavnih jedinica samostalno, izvan učionice.

Informacije o napretku projekta mogu se pronaći na www.memazija.ffzg.hr kao i na Facebooku (MemAzija stranica). Svi koji su zainteresirani za nastavne materijale koje mogu besplatno testirati mogu se javiti na memazija@gmail.com.

Projekt financira Europska unija iz sredstava Strukturnih i investicijskih fondova uz slogan Ulaganje u budućnost. Cilj je ovakvih projekata ulaganje u ljudske potencijale.

Saznajte više na:
Službena web stranica: memazija.ffzg.unizg.hr
Facebook stranica: facebook.com/MemAzija-1488131134848936/
Sturkutrni fondovi: strukturnifondovi.hr

Komentari

comments

Kontakt

Makoto hrvatsko japansko društvo
Kauzlarićev prilaz 15
10 010 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR 1425000091101408424
OIB: 08124537608

info@makoto.hr

Back to Top