Postani član

Članstvom postajete dio Makotove priče u kojoj svi radimo u cilju povećanja broja i kvalitete kulturnih sadržaja i ostvarivanju što boljih međunarodnih odnosa između Japana i Hrvatske.

Kao član:

  • imate prednost kod prijave na Makoto radionice, možete sudjelovati na sastancima udruge i skupštini te davati prijedloge vezane za aktivnosti udruge
  • ostvarujte određene pogodnosti s Makoto članskom iskaznicom

Članstvo vrijedi godinu dana od datuma uplate članarine.

Članstvo se ostvaruje ispunjavanjem upisnog obrasca i uplatom troškova u iznosu od 50 kn na žiro račun Društva.

Redoslijed:

1. uplatite članarinu i pošaljite bankovnu potvrdu na info@makoto.hr
2. ispunite upisni obrazac
3. registrirajte se na makoto.hr/clanovi

Nakon što ste to napravili dobiti ćete povratni mail u kojem ćemo vam poslati pdf verziju vašeg upisnog obrasca i potvrditi članstvo u Makoto društvu.

Iznos: 50,00 kn
IBAN: HR 1425000091101408424

Primjer ispunjavanja uplatnice:

 

 Uplatnica u PDF formatu

 

Kako mogu obnoviti članstvo ?

Članstvo možete obnoviti uplatom članarine (50,00 kn) na račun udruge. Nakon što pošaljete na info@makoto.hr bankovnu potvrdu o uplati članarine i popunite ovaj kratki formular dobiti ćete povratni mail u kojem ćemo vam potvrditi članstvo u Makoto društvu.

Napomene:

Upisni obrazac kojeg ste dobili na mail molimo vas da isprintate te ponesete sa sobom na neki od sljedećih Makoto sastanaka ili potpisanog dostavite voditelju radionica japanskog jezika u terminu naprednih radionica.  Tada ujedno možete podići i svoju člansku iskaznicu. Molimo da najavite svoj dolazak slanjem maila na info@makoto.hr

U slučaju da ne možete osobno dostaviti upisni obrazac molimo vas da isti potpisan pošaljete poštom na adresu Kauzlarićev prilaz 15 10 010 Zagreb, Hrvatska.

Kontakt

Makoto hrvatsko japansko društvo
Kauzlarićev prilaz 15
10 010 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR 1425000091101408424
OIB: 08124537608

info@makoto.hr

Back to Top

USAJapan