Otvorene su prijave za radionice japanskog 2017/18

Otvorene su prijave za radionice japanskog 2017/18

Otvorene su prijave za radionice japanskog 2017/18

1 komentar na Otvorene su prijave za radionice japanskog 2017/18

Pozivamo sve zainteresirane i motivirane učenike japanskog (i one koji će to tek postati) da nam se i ove godine pridruže na subotnjim radionicama japanskog jezika. Radionice održavamo već četvrtu godinu za redom, svake godine pomalo mijenjajući način rada na osnovi stečenog iskustva.

Za prijave su dostupne tri grupe – početna, srednja i napredna. Ukoliko ste prije učili japanski, ili ga trenutno učite negdje drugdje i želite dolaziti na radionice kao dodatnu nastavu, smjestit ćemo vas u grupu u kojoj možete najbrže napredovati.

Kao i prošle godine, za prijavu su vam potrebne samo dvije stvari:

  • završena osnovna škola (radi znanja osnovnih gramatičkih pojmova i samostalnosti u radu)
  • 4 do 5 sati tjedno slobodnog vremena koje ste spremni posvetiti japanskom
Radionice se održavaju u prostorijama udruge Pogon, Mislavova 11 (1. kat) subotom u intervalu 16:00~21:00, s predvidivo 90min po grupi. Ovisno o tempu grupe, nakon 45min radimo kratku pauzu. Svaki sat je podijeljen na objašnjenje novog gradiva i vrijeme za vježbu gdje koristimo novo gradivo. Jednom mjesečno pišemo testove da vidimo koliko nam dobro ide, a svaki tjedan imamo domaću zadaću. Studentskim rječnikom, više-manje kao izborni kolegij kojeg ste upisali za lagane ECTS bodove, ali ne dobijete bodove, profesor je gonič robova i sve vaše noćne more o javnom nastupu se ostvaruju. Šalim se, djelomično. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na radionicama, sve što trebamo je vaše motivacijsko pismo (ako prvi put dolazite), ime i prezime te mail adresa na koju vas možemo kontaktirati. Prijave primamo na japanski@makoto.hr do 30. rujna u ponoć.
Zbog često većeg odziva za početnu grupu u odnosu na kapacitet prostora koji imamo, motivacijsko pismo može nam poslužiti kao kriterij za odabir polaznika. Ako ne znate što biste napisali, pokušajte odgovoriti na sljedeća pitanja:
  • tko sam ja?
  • odakle moj interes za japanski?
  • kakva su moja iskustva s Japanom dosad?
  • što namjeravam postići znanjem japanskog?

Komentari

comments

1 Comment

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Kontakt

Makoto hrvatsko japansko društvo
Kauzlarićev prilaz 15
10 010 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR 1425000091101408424
OIB: 08124537608

info@makoto.hr

Back to Top