Počasni članovi

  • Ivana Duić – Jedna od 5 osnivača i prva Tajnica Makoto društva, trenutno na doktorskim studijima u Japanu. Pomaže u promociji Makoto društva u Japanu.

 

  • Jelena Yamasaki je tajnica počasnog konzula Republike Hrvatske u Japanu. Pomaže u promociji Makoto društva u Japanu te zajedničkim snagama približavamo dvije geografski i kulturno daleke zemlje. Suradnja pri organizaciji turneje japanskog ansambla Mionokai po Hrvatskoj i Sloveniji.

 

  • Ojima Hiroshi je počasni konzul Republike Hrvatske u Japanu. Uvelike pomaže u promociji Hrvatske kroz turističke programe nastojeći približiti Hrvatsku japanskom narodu.

 

  • Yutaro Kondo je u vrijeme dodjeljivanja počasnog članstva bio student japanskog fakulteta Meiji Gakuin. 2015. godine proveo je 4 mjeseca u Hrvatskoj za vrijeme kojih je pomagao u približavanju dviju kultura kroz zajedničku organizaciju radionica kaligrafije, japanskog jezika, japanskog salona, karaoke večeri, bounenkai-a.  Yutaro se trenutno nalazi u Japanu gdje vodi hostel i radi na promociji Hrvatske kao turističke destinacije te pomaže u promociji Makoto društva

 

ažurirano 17.3.2017. (D.P.)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Kontakt

Makoto hrvatsko japansko društvo
Kauzlarićev prilaz 15
10 010 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR 1425000091101408424
OIB: 08124537608

info@makoto.hr

Back to Top